Navn *
Navn

72 Briskebyveien
Oslo, Oslo, 0259
Norway

Natasha

 

Natasha

Natasha er utdannet Dameskredder i Danmark. Hennes spesialisering er gamle sømteknikker, snitt og riktige materialer og farger til kunden sin kropp. Dette utnytter hun til det maksimale når hun nå lager Natasha Borgli kolleksjonene og skredderi arbeidet. Hun har jobbet med brudekjole-salg i flere brudekjolebutikker i Oslo, og brudekjolesøm og styling siden hun var ferdig med utdannelsen i 2006. Før det arbeidet hun frivillig på Folkemuseet i Oslo med søm, reperasjon/vedlikehold og omsøm av kostymene, museumsplagg og bunader. Hun har også sydd kostymer til historiske og fantasy fri-teater grupper. Hun har kontinuerlig hatt private kunder til søm, tilpasning og omsøm av kåper, brudekjoler, selskapkjoler, og hverdagstøy.

Med all denne kunnskapen og erfaring kan Natasha hjelpe deg så du får akkurat den brudekjolen du ønsker deg!


Natasha Borgli tilbyr hovedsakelig klassiske plagg til representasjon, cocktail, selskap og brud. Du er selv med og designer drømme plagget ditt. Vi ønsker å gi dere enkle, behagelige klær i alle str. Plagg som er tidløse, lette å style, kombinere med det dere allerede har i skapet og som kan varieres og tones opp og ned. Vi tilbyr og mammaklær alt fra hverdagsplagg til representasjons-klær og selskapstøy.

 
1811CH-NatashaBorgli_1864.jpg

I tillegg har vi tilbehør til brud, blant annet små jakker og slør i alle lengder. Slørene lages med det feste du og din frisør ønsker. Vi har hovedsakelig slør i silketyll, bløt tyll, brudetyll, silkechiffon, silkeorganza og med blondekant. Se ellers skredderi.
Hun var fast innleid som skredder hos Cecilie Melli i Oslo i mange år og har ved flere anledninger bistått Leila Hafzi under moteuka med ferdigstillelse av kjoler.
Natasha Borgli ble startet av Natasha Borgli Isaksen i 2012 som en videreutviklig av en ren skredder-og omsøm bedrift startet i 2007. Vi er en liten bedrift som holder til i Briskebyveien 72 i Oslo. Alt blir designet og sydd der i små opplag av Natasha og hennes lille team med dyktige sydamer. Natasha Borgli er en lærlingbedrift.